The way I see it

Quick update

I lördags blev det middag – jag var uppklädd till tänderna, men efter middagen höll vi båda på att dåsa av, så vi åkte hem strax efter det att Allstar "blivit till" krog.
Det gjorde dock ingenting, vi hade så trevligt ändå. Blev rätt sent i vilket fall som 😉

I går, söndag, så var det skidor.. och skidskytte.. och alpint om vartannat hela dagen och dessutom Gossip Girl, så fick verkligen inte mycket gjort. Förutom en hel del resande mellan Gällivare, Östersund, Aspen och New York, vill säga 😉

I dag är en betydligt effektivare dag, även om jag är alldeles för virrig och glömsk för min ålder. Skulle sitta på Med(icinska biblioteket) hela dagen, men – så klart! – hade jag glömt sladden till datorn hemma, så det blev bara en dryg timme där. *surar*

I veckan måste jag se till att vara riktigt mycket på gymmet! Mitt kort går ut den 11 december och jag är ganska säker på att jag inte kommer att införskaffa mig något nytt kort innan jul (åtminstone), så det gäller för mig att bli så fit, så fit innan det går ut.
Varför jag inte köper nytt? Helt enkelt därför att jag inte vet vart jag befinner mig ens om en månad. Söker jobb tvärs över landet och har ingen aning alls om vart jag hamnar. Eller ens om jag hamnar någonstans, eller kommer fortsätta vara arbetssökande i tid och evighet.
Nej, usch, så pessimistisk vill jag inte vara. Självständighet äger!
…Måste bara hitta vägen dit först…

Ha en bra dag och tag hand om er! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.