The way I see it

Ceralia says:

Nu är det HELG – och jag har planerat in att hinna med så sjuuukt mycket under så kort tid. Om jag bara vaknar upp någorlunda tidigt i morgon (utan huvudvärk!) hoppas jag på en riktigt intensivt effektiv dag 🙂

En väninna till mig är en av arrangörerna på Vegovision och hon vill gärna att jag kommer förbi. Funderar på det, men har bestämt ett klart och tydligt nej om det stormar lika hårt som i dag. Vilken fruktansvärd pärs det var att ta sig in till stan på cykel, men inte ens i närheten av hur vidrigt ansträngande det var att ta sig tillbaka.
Hade med mig träningskläder och skulle stanna till på IKSU innan hemgång. Det gjorde jag också, men inte för att träna utan bara för att vila och andas ut. Jisses!

 

 

SAKNAR MIN ÄLSKADE SYSTERDOTTER SÅ OERHÖRT MYCKET!
LÄNGTAR SÅ TILLS DET ÄR DAGS FÖR MIG ATT ÅTERVÄNDA TILL FAMILJEN I JULETIDER FÖR ATT TRÄFFA DEN LILLA SÖTNÖTEN SOM HAR ALLAS VÅRA HJÄRTAN I SIN LILLA HAND!

(Ville bara ha det sagt.)

 

Ha en trevlig helg nu, allihopa! 🙂

En kommentar

  1. Maria Skiddi

    Det är bara att säga som Ronja då hon ignorerade att sommaren tagit slut å vädret visar sitt grinigaste ansikte där i grottan dit hon dragit iväg med Birk;
    -” Det är en blååsig sommar vi har”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.