The way I see it

Afternoon update

Jul
Galet så mycket som är på gång just nu, fast kanske än galnare ändå är att man blir lika förvånad varje år runt jul av hur mycket det är som ska tas itu med.

På ett sätt vet man ju om att den här tiden är årets stressigaste, men samtidigt känns det som att det inte "behöver bli så i år också, nu är jag mycket mer i fas än föregående år". Ändock står man helt lamslagen. Underbara juletid 😉

Bebis
Har haft feber hela veckan och ont i halsen sedan i går – hoppas på en snabb kurering, eftersom jag inte ens är i närheten av att vara klar med julklappsinköp. Nåja, möjligtvis med undantag av de till min systerdotter. Det har ju blivit… ett antal där.

Hon fyllde dessutom hela tre månader för bara ett par dagar sedan. Hon kommer ha blivit så mycket större sedan sist jag såg henne. Längtar till jul, även om vårt nästa möte kommer inledas med att jag krymper henne lite i tvättmaskinen. *snäll moster*

Dagen
Hade planerat in julhandel i dag med en kompis, men av olika skäl har vi senarelagt detta till tidigast lördag. I stället har jag ju det vanliga hushållsgörat (vika tvätt, diska, torka golv, stryka) att ta itu med samt spanskstudier och papper till myndigheter etc. "Yay". Fast jag är faktiskt tacksam över att ha en massa att göra. Utan det skulle det bli väldigt tråkigt att leva!

Får se om mitt halsont gått över till i morgon. Mitt gymkort går snart ut och jag skulle väldigt gärna vilja hinna träna minst en gång till innan det händer. Inte bara för att jag "vill det", utan för att jag behöver det!

 

Önskar er en trevlig fortsättning på dagen 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.