The way I see it

Back after an un-planned break

Det blev så att jag lite hastigt drog hem till familjen för att träffa syster och systerdotter. Hon har verkligen vuxit under de tre veckor jag var borta. Helt galet! Hade tänkt att skriva och berätta om det under tiden, men eftersom hon har kolik och jag är ovan vid 24/7-skrik, så slutade det med att så snart jag åkte hem till mamma, somnade jag med en gång.

Har kommit fram till att det här med att skaffa barn faktiskt inte är något som skulle passa mig. Jag har inte direkt varit sugen tidigare heller, men efter dessa dagar med supersöta Skrik-Lisa har jag nu nollställt alla eventuella planer på att någonsin bli gravid.
Hitta en kvinna att skaffa barn tillsammans med? Well boy, turn your hope elsewhere! 😉

 

I dag är det dessutom bara en vecka kvar till jordens undergång. Kollade i almanackan när jag var hemma hos mamma och såg att vintersolståndet (årets mörkaste dag) infaller den 21 december. Detta kunde säkert mayaindianerna räkna ut (hur det nu gick till, eftersom jag inte ens själv kan räkna ut när det infaller NÄSTA år) och det säkert bara innebär slutet på en "era". 

Den 22 december (OM det blir en sådan för Tellus invånare) skulle då innebära början på en ny "era" som säkert är lika lång som den mayaindianerna redan räknat ut i sin kalender. Alltså, sätt in första datumet från deras kalender, från den era som gått, den 22 december, så fortgår säkert den nya eran också till vintersolståndet år ????.

Även om jag inte tror att världen går under den dagen, skulle det ändå vara tråkigt om Inget Alls händer. Förväntar mig åtminstone en enorm, världsomspännande snöstorm!
Eller tropisk hetta. =D Vilket som fungerar för mig 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.