The way I see it

Party on a Saturday Night

I wish!
Åldern – och tröttheten – har på allvar börjat ta ut sin rätt. Delvis. Sen är det också det här med min inre känsla av hur dumt det vore att dra ut i kylan, när jag likväl kan stanna inne, där det åtminstone är lite mindre kyligt.

Eftersom mitt gymkort gick ut den 11 december har jag fått träna på annat sätt sedan dess. Har varit ute på promenad, vilket inte låter speciellt stort, men är man "bortskämd med cykel", så är det faktiskt betydligt jobbigare att gå.
Längtar tills den dag jag har råd med bil och kan få bli bortskämd på så sätt i stället!
Dessutom har jag hantlar här hemma som jag har varit väldigt duktig med i dag. Måste börja vara lite duktigare på att träna armarna om jag ska orka med en arg, liten – men växande – bebis till jul. *Pumpa, Ceralia, pumpa!*

I morgon är det den tredje advent. Otroligt hur fort tiden går. Har hört att många inte känner av julstämningen ännu, trots all snö som fallit. Personligen känner jag av den på ett sätt jag inte gjort på väldigt många år.
Det skulle kunna bero på att jag bor i ett tomteland – men det gör jag varje år, eftersom jag är uppvuxen i en julgalen familj. Tror att det också kan bero på att alla julklappar jag köpt är inslagna och levererade till hemstaden, har ett färre antal kvar att införskaffa, men i övrigt är jag relativt redo.

Mitt liv skulle vara helt perfekt nu, om jag bara hade ett jobb. Och en bil. Och en hund.
…Och bodde i New York City.
Får se hur mitt liv ser ut nästa år 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.