The way I see it

Dilemman

Har aldrig varit mer tacksam över att jag slagit in de redan inköpta julklapparna och att jag inte har så många fler att köpa. Min hals gör så ont, mitt huvud känns alldeles tjockt av all värk, är så trött att jag har sovit större delen av dygnet (nåja, förutom natten då jag låg tämligen vaken).

Mamma sade till mig tidigare i dag – med skarphet i sin ton – att jag inte behövde mer än en julklapp till henne och att jag borde vila upp mig ordentligt innan jul. Kan inte låta bli att ställa mig frågan om vilket typ av dotter jag skulle vara om jag dök upp på julafton med bara en liten (och rätt billig!) julklapp till mamma, som gett mig så mycket under mina levnadsår? Alldeles säkert kommer jag att mottaga fler än en klapp från henne även detta år, trots att hon har så mycket annat att ta itu med.

Hur jag än vänder och vrider på det, kommer jag fram till samma slutsats: I morgon måste jag vara pigg och frisk och handlingskraftig. Får väl leva på Alvedon och honungsvatten under de närmaste dagarna, helt enkelt. Det enda jag egentligen är riktigt orolig för är att smitta ned bebis – och att inte få hålla henne under hela julhelgen kommer definitivt inte på fråga.
Hur tusan ska jag nu kunna lösa detta?

 

Ta hand om er och
Håll Er Friska!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.