TAF 2

 Igår var det dag 2 av TAF. Tjoho så kul det var! Återigen gick vi omkring bland alla montrar, jag plockade på mig ännu mer gratisprylar, albin fotade en massa, vilket jag också gjorde, och allt var mest bara super. Bland annat kollade vi på en 3D-tv som man inte behövde glasögon till, fränigt.

På kvällen gick vi till vår lokala 100-yenaffär och köpte snacks. Man ska inte underskatta japanskt snacks! Jag menar: Ett land som får chips med sjögrässmak (ja, det har vi ätit) att smaka bra måste ju vara bra på allt annat snacks också, eller hur? Igår köpte jag chokladkex, chokladkakor, chokladtryfflar och ett skålformat snacks som var typ riskex, också jättegoda.

Ett fenomen som jag har märkt här i Japan, kanske speciellt när det gäller snackset, är att dom inte är lugna med förpackningarna! Mina chokladfryfflar till exempel. Jag öppnade påsen, och såg (tyvärr inte till min förvåning) att varje liten tryffel låg i en egen mini-påse. Samma sak var det med chokladkexen, i kakförpackningen var varje kaka i en egen liten påse. Och det är likadant med allt! En påse godis (typ gott och blandat) med varje godis i en separat förpackning. Det blir så otroligt mycket skräp att man får ångest över hur mycket man snacksat i sig. Huvva!

Eftersom en massa släktingar fick se insidan av vår lägenhet igår kan jag bjuda på en bild på utsidan av huset. Vår balkong är den som är längst upp till vänster:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.