Picknick

 Idag sken solen, så vi passade på att picknicka på Odaiba!

Vi fixade till en gigantisk sallad med ägg, tofu, kyckling och massvis med grönsaker, köpte varsin dryck och gav oss av. Idag passade vi på att utforska en del av Odaiba vi inte varit på tidigare, så vi letade upp en mysig park att hålla till i. Där blev vi sedan sittandes i några timmar, jag läste bok och Albin lyssnade på podcast. Det var verkligen den perfekta picknicken på alla sätt och vis, men trots det blev vi otåliga efter ett tag och gick på upptäcksfärd istället. Bland annat fick vi äntligen se Tokyos frihetsgudinna på nära håll. Vi hann även sitta vid strandkanten och kolla på ett brudpar som fotades i solnedgången. Himla fantastiskt, även det.

På Odaiba är det liksom ett helt annat tempo än inne i centrala Tokyo, så det är skönt att fara ut dit ibland och få andas lite havsluft.

På vägen hem från Odaiba passade vi på att gå runt lite i Ginza. Där gick vi bland annat förbi en Rolexaffär där dom skyltade med en klocka för 12 500 000 yen, dvs. drygt en miljon kronor. Det är bara i Ginza sånt händer!

Jag vet att det är typiskt  mig, men jag har fortfarande inte lagt in bilderna på datorn, så det blir inga bilder idag heller! När jag väl lägger in dem lovar jag att lägga upp minst 5 stycken här på bloggen, för att liva upp det hela en smula.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.