Titta på den där clownen, han är alltid sådär,

Namaste. 

 

Jag vet att jag under pompa och ståt utlovade en storartad helgsutvärdering som skulle dyka upp till allmän beskådan imorgon. Det tisslades och tasslades om det största svenska litterära verket sedan Vilhelm Mobergs utvandrarserie. 

 

Och den… den kommer. 

 

Jag förstår om ni, som nött ner era F5-tangenter till oigenkännelighet och i frustration och UFC-abstinens rivit hårtesar från hjässloben, är besvikna. 

 

Men… kan man verkligen hysa agg mot någon som idkar yoga på dagtid?

 

Jajamen. Erik Löfgren, mannen man ringer och tillfrågar när man ska göra ett uppslag "om vad manlighet", har förflyttat sig från den tempurerade gympabassängen till den tempurerade, dovt belysta yogasalen och den ekologiska hampamattan. 

 

Jag får be att återkomma med en fullvärdig utvärdering av yoga som träningsform. 

 

Och idag – efter ett antal sittningar där priser, destinationer och datum har dragits i långbänk och alla världens flygdatabaser har letats igenom – vevade jag iväg slantar som förhoppningsvis ska ta mig till Thailand i december tillsammans med Danny Persson, Simon Mårtensson, Seif Khadim och Timothy McNeil. 

 

"Hur det ska finansieras?" Jo, tackar som frågar. Du är inte den första. 

 

Jag tror att jag ska jobba lite i november. Fredags- och lördagsnätter kommer jag försöka nästla mig in på nattpasset längsmed Kungsgatan där jag iförd en kortare kilt och urringad nätbrynja kommer att sälja min lekamen efter den självmedvetna sloganen (lånad från tant i kassan när Pippi länsar godisbutiken) "Ojoj, en guldpeng? Det räcker ju till det och så mycket mer". 

 

Den där helgutvärderingen… Jo. Imorgon. Jag tror att en anledning till att jag inte orkat sätta fjäderpennan på pergamentet i dagarna är (vid sidan av att jag alltid har ett rykande färskt Football Manager 2012 bara ett klick bort) att det är ett sådant projekt. Det kommer bli ett sånt långt inlägg. Ta sån tid att skriva. 

 

Jag tror vi delar upp det. I ett antal, lite kortare men ack så naggande goda, delar? 

 

Första delen imorgon. 

 

På så sätt kan jag på det allra sniknaste av manér kanske upprätthålla någon form av värdig besöksstatistik någon vecka till innan den sinande källan av bloggmaterial är helt igenväxt. 

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.