Framme i Göteborg och utanför dånar sambaorkestern

Då var man framme i Göteborg som för dagen bjuder på solsken dagen till ära. Har hunnit att vara på arenan men av naturliga skäl hade man inte öppnat upp för ackrediterade journalister än, så det blev till att man fick gå iväg till närliggande hotell för att här slå igen några timmar.

….
Träffade bland annat på Annelie Larsson som var med på samma tåg från Karlstad. Annelie är för er som inte känner till det ordförande i Värmlands Fotbollsförbund och även ledamot i Svenska Fotbollsförbundet. Även Anette Börjesson dök upp, kul.

….
Det verkar som inte Elaine kommer att spela från start. Men hoppet om inhopp lever kvar.

….
F19-landslagets öde och äventyr i Polen och EM-kvalet rullar vidare idag och just nu spelar man mot Island. Hur det gick i första matchen!? Mållöst mot värdnationen Polen, en match där Emma Åberg-Zingmark spelade 61 minuter innan hon blev utbytt mot AIKs Emelie Wedin-Karlsson. Sofia Jakobsson spelade hela matchen likaså Emma Kullberg.
Emot Island som vann första matchen mot Danmark med 3-2 startar alla tre UIKarna.

….
Hur går det för Ramona Bachmann och hennes Schweiz. Jo, det blev seger med 3-0 i deras öppningsmatch på kvalet mot Italien. Ramona gjorde det viktiga 1-0 målet efter en kvart.
Chantal Fimian satte 2-0, 26:e minuten och Ana Maria Crnogorcevic öka på till 3-0 i 57:e.
Idag möter man Holland som vann sin första match med hela 8-0 mot Rumänien. Mycket talar därför för att vinnaren i den matchen kan boka flygbiljetter och hotellrum till Vitryssland och sommarens EM-slutspel för F19-landslag.

….
Återkommer från arenan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.