5-1 & 6-1 UIK-lagen levererar

Anders AnderssonTvå mål från Madde som tillsammans med de övriga UIK-anfallarna är brännheta för tillfället.

Både a-laget och utvecklingslaget var i farten igår och att det gick bra för de båda lagen är det minsta man kan säga.

Hemma på Gammliavallen snurrade Hanna Ljungberg och co upp Johanna Almgrens gäng (Göteborg) och bjöd de över 2 000 åskådarna på fin fotbollskonst.
Eller vad ska man säga om Madelaine Edlund geniala passning fram till Hanna Ljungberg som avslutade när bollen kom i farten. Just ett moment som många säkert ha testat på men allt som oftast har bollen tagit en bana över målet som en satellit om Ted Gärdestad fått uttryckt sig.


Ramona Bachmanns fina form verkar hålla i sig.
Mål mot Djurgården efter att hon hållit sig framme och ungefär nästan likadan situation mot Göteborg med samma utdelning. Lägg till tre mål med Schweiz F19-landslag. Det är bara att hoppas att formen håller i sig till bortmatchen mot AIK den 11:e maj.

Ett AIK som lyckades vinna derbyt borta mot Djurgården med 3-2, någon kvittrade inför säsongen om att AIK skulle få problem med målskyttet då Lisa De Vanna försvunnit till staterna och den amerikanska proffsligan.
Annica Sjölund har visat att så inte är fallet. Två mål emot Djurgården och hon har hittills stått för fyra av AIKs sju mål. En spelare att se upp med på Skytteholms IP.

….
Utvecklingslaget gjorde livet surt för Husum när man var ofina nog att vinna premiären borta i division 2 med 6-1 (2-0) Louise Sahlman (28:e, 61:a) Elin Landström (35:e), Antonia Bohman (75:e) Malin Wallvik (77:e) och Maxim Lindholm (straff 83:e) blev målskyttarna.

– En komfortabel seger i en match där Husum var med i början men vi tog tag i spelet. Bra spel i djupled, mittfältsspel och ytterbackarna kom med bra i det offensiva jobbet med sina löpningar, säger tränaren Hans Aggling.


Hanna Ljungberg kan än.
Madelaine Edlund levererade två gånger om.
Ramona Bachmann har ställt in siktet.
Lisa Dahlkvist alltid lika säker från elva meter.
Vem sa något om revolution i serien!?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.