England-Schweiz 2-0 halvtid – Frankrike-Sverige 1-1

Då är det halvtid i de båda matcherna. Frankrike kvitterade Sveriges ledning från den 24 minuten då Fanny Tenret tio minuter höll sig framme. Sen skaffade sig fransyskorna ett bra läge att skaffa sig ett psykologisk övertag. I den 42:e pekade domaren på straffpunkten efter att Josefine Alfsson fält en fransyska. Men Marina Makanza sköt utanför och därför är det 1-1 efter första 45:e. En helt ok halvlek av Sverige där Frankrike har haft mest att säga till om. Emma Kullberg har skött och likaså Sofia Jakobsson.

….
Sämre går det för Ramona Bachmanns Schweiz som är i brygga resultatmässigt. England tog ledningen i den 28:e minuten, Toni Duggan och Isobel Christiansen ökade på till 2-0 precis innan halvtidsvila. Psykologiskt.
Ramona har haft tre skott på mål men som sagt utan utdelning.