Ingen Ulla-Karin eller Lisa i Sveriges startelva – 1-0 till Sverige i F19-EM

Förbundskaptenen Thomas Dennerby lovade undertecknad att både målvakten Ulla-Karin Rönnlund och mittfältaren Lisa Dahlkvist båda skulle få speltid ikväll mot Finland efter matchen mot Kina i Jönköping. Det troliga är att de båda får göra inhopp för i startelvan fanns ingen av dem med. Däremot hittar vi Anna Paulson i startelvan där den enda ändringen sett till senaste matchens elva är att Linda Sembrant spelar istället för Karin Lissel.

I matchen mot Kina gjorde Dennerby byte av målvakt innan andra halvleken skulle börja. Då kom Örebros Kristin Hammarström in, mycket talar för Ulla-Karin in i andra då Dennerby som sagt lovade speltid.

….
Semifinalerna har hållt på i 24-27 minuter. Vi har fortfarande 0-0 i båda matcherna. Alla UIKarna är med….

Precis då gör Sverige 1-0 efter en hörn där Piteås mittback Emelie Lövgren får iväg en perfekt boll. Sofia Jakobsson låg bakom hörnan som gav utdelning efter 24-25 minuter…

Sveriges startelva emot Finland ikväll
1 Hedvig Lindahl – 4 Anna Paulson,
13 Linda Sembrant, 2 Charlotte Rohlin, 6 Sara Thunebro – 10 Kosovare Asllani, 11 Victoria Sandell Svensson [K], 5 Caroline Seger,
15 Therese Sjögran – 9 Jessica Landström, 8 Lotta Schelin.

Ersättare: 12 Kristin Hammarström, 21 Ulla-Karin Rönnlund – 3 Karin Lissel,
7 Lina Nilsson, 14 Johanna Almgren, 16 Linda Forsberg, 17 Lisa Dahlkvist, 18 Nilla Fischer, 19 Sara Lindén

Etiketter: , , , , , , ,