Karro om matchen mot Göteborg

Bloggen samtalade efter förlustmatchen med Karonlia Westberg som hade sin syn på matchen.

– Jag tycker att vi i de båda halvlekarna har ganska mycket mer boll än Göteborg men vi kommer inte till något riktigt läge, vi saknar det lilla extra och det gjorde vi i förra matchen med.

– Sen är deras mål är jävla turmål tycker jag, där hon fullföljer och springer, ett sånt mål kunde inte vi få in idag, det gick inte vår väg. Sen var det lite slarvligt kanske i  den första halvleken som jag tycker vi rättar till i andra. Tur att vi har en match till på torsdag där vi kan få revansch (cupmatchen), säger Karolina Westberg…

# Deras mål som tillkom är det något som man kunde göra något åt?

– Det är väl redan i första läget tycker jag i första situationen på mitten kanske man ska ta en frispark, där är vi lite för mesiga  tycker jag och sen är det en fiffty fiffty duell egentligen där bollen ska väck, tycker Karro om målet som kom att bli matchavgörandet i  matchen.

# Vad ska fokus ligga på nu framöver?

–     Först och främst nu måste vi plåstra om lite, för vi har ganska mycket småskavanker tycker jag.  Lite för mycket, de här dagarna blir viktiga för att komma i form igen och sen hoppas jag att Anna Paulson kommer ner för hon är viktig i vårt spel.

– Men jag vet inte, kanske att man liksom plockar fram den lilla extra viljan som saknas, det går inte av sig själv. Man måste längre ner och göra ett hårt jobb.
 

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.