Söndagens träningsmatchande..

Nyss hemkommen läser jag att Kristianstad som av mig tippas åka ur förlorade en träningsmatch idag mot division 1-laget Vittsjö med hela 4-0. Samma lag som Jitex vann mot med 1-0. Men siffrorna säger inte allt, Kristianstad saknade bland annat sina isländskor som är iväg med landslaget till varmare breddgrader. Island ska VM-kvala mot Kroatien på onsdag.
Lägg till att man hade ytterligare fyra spelare borta på grund av sjukdom.

Dessutom klev Mia Carlsson av i början av första, men hon säger till damfotboll.com att hon hoppas vara tillbaka till premiären mot Sunnanå hemma.

Ett annat lag som jag tippar ska ramla ur högsta är nykomlingen Jitex som idag träningsspelade mot Falköping hemma.

Annica Sjölund ny från AIK till Jitex visar gryende form, hon kom att svara för tre av lagets fem mål i en match som slutade 5-0. Sjölund som ansluter till Andrée Jeglertz finska landslag i Italien där Italien väntar på onsdag spelade i den första halvleken.

Vidare vann Tyresö mot förra årets konkurrent i toppen av norrettan Kvarnsveden. Ett Kvarnsveden som bland annat inför den här säsongen tappat tongivande försvararen Therese Lückner till lokalkonkurrenten Gustafs.
Tyresös och matchens enda mål gjorde av Petronella Ekroth som är ny från Linköping.

LdB Malmö utan nio spelare som är iväg på landslagsuppdrag vann mot danska OB Odense med 2-0, Kathryn Gill nätade för andra matchen i följd och unga Kathryn Gill fixade det andra målet.

Bloggen är tillbaka.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.