Just nu; träningsmatch mot Sandåkern och landslaget laddar för att spela på The Airfield i Broughton

Just nu i detta nu spelar UIK en träningsmatch mot Sandåkerns div IV-lag och rapporter om träningen innan och själva matchen, 2 x 25, kommer att dyka upp på den här bloggen som valt att lägga fokus på landslagets VM-kvalmatch imorgon mot Wales.

Först var det Kristin Hammarström som valde att kasta in handduken och ersättas av tidigare UIK-målvakten Sofia Lundgren (numera Linköping).
 
Nu går det att läsa att ett av damfotbollens kommande dragplåster Kosovare Asllani har tagit första bästa planet till Chicago. Apropå Kosovare har magasinet Café gjort ett reportage om henne på fem-sex sidor i april månads upplaga. Har inte hunnit läst det men ska göra det och lovar att återkomma till den under veckan.

In i den svenska truppen i hennes avsaknad går Kristianstadspelaren Antonia Göransson. En spelare som var med i F19-EM i somras och som säkerligen kommer bli aktuell för U20-VM till sommaren.

Googlade faktiskt på arenan där de blågula med Anna Paulson i spetsen ska spela VM-landskampen på imorgon kväll. Jämförde den arenan med den stora nationalarenan "The Millennium Stadium" i Cardiff och det fanns inga direkta likheter, det skulle väl vara att båda planerna har naturgräs.

Ni ser..

Återkommer med träningsrapport och analys av träningsmatchen

Bloggen är tillbaka.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.