Ser mörkt ut – men Umeå FC-Sirius spelas som planerat

Rubriken talar för sig själv, det ser mörkt ut vad gäller matchen imorgon mot Lyon. Läser precis på en av de stora kvällstidningarnas hemsida att flygrummet kommer vara stängt fram till 17:00 och då talar mycket för att matchen kommer flyttas fram till måndag i första hand. Frågan är dock om Lyon kan lyfta under söndag med destation Umeå/Lycksele (som ett bud har varit) och kunna spela på måndag.

Som det ser ut nu kommer den här matchen att bli framflyttad längre fram i tiden.

En match som blir av är mötet i division 1 norra tillika premiären mellan UFC och Sirius. Jag var i kontakt igår med en ledare i Sirius som berättade om att man skulle ta det säkra före det osäkra och ta buss från Uppsala och upp under lördagen.
Därmed blir det i alla fall en fotbollsmatch på Gammliavallen under söndagen.

Tänk att en vulkan kan ställa till med så mycket oreda. Ett lag som skulle behöva ha vulkanutbrott är Degerfors IF, igår blev det återigen hedersam 1-0 förlust. Den här gången mot Örgryte IS "hemma" på Behrn Arena i Örebro, matchen flyttades på grund av att Fotbollförbundet inte godkände planen på Stora Valla. Två dagar innan inspekterade man planen och fann att det var för mycket sand på den.

Närmast väntar Falkenberg FF borta för de rödvita i superettan. Ni kanske undrar varför jag skrev om vulkaner och Degerfors? DIF supporterförening heter "Vulkanerna" och det pratas om "lava" istället för "mål" på Stora Valla.

Bloggen är tillbaka.

Etiketter: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.