Landslagsuppdrag för Kullberg och Jakobsson & Dockan är tillbaka

I nästa månad kommer Sveriges U20-landslag träningsspela emot Frankrike en match som är den sista innan förlägret till VM i juni i Tyskland. En match där Emma Kullberg och Sofia Jakobsson är uttagna till. I övrigt att notera från trupputtagningen är att förre storspelaren i handboll Pär Carléns dotter Hilda är uttagen (målvakt Malmö), Piteås försvarare Emelie Lövgren som var aktuell för Djurgården inför förra året, Antonia Göransson Kristianstad och Tilda Heimersson Linköping är uttagna.

En inställd spelning är också en spelning som Ulf Lundell uttryckte sig på 80-talet kan nog formas om till en inställd landskamp är också en landskamp. Nu blev det ingen landskamp för Anna Paulson och hennes landslagskamrater mot Tyskland i Tyskland.
Det blev heller ingen match för U23 där Hanna Pettersson, Sofia Jakobsson och Emma Berglund skulle ha deltagit.

Apropå Ulf Lundell är det en personlig favorit till tidigare UIK-tränaren Hans Aggling. Där snackar vi om bra musiksmak.

Tre dagar kvar till mötet med Linköping hemma på Gammliavallen. Ett Linköping som i helgen släppte in två bollar och förlorade mot nykomlingen Tyresö. Räkna med ett revanschladdat östgötalag. Men vänder vi på det eller pratar utifrån UIK-ögon är UIKarna också revanschsugna efter nederlaget i supercupfinalen i Norrköping och för den delen förlusterna på hösten ifjol.

Sofia Jakobsson 20 år på fredag kanske kan bjuda på ett härlig födelsedagskalas på söndag och skjuta UIK till tre poäng!?

Just det; Lyonmatchen spelas om en vecka och tydligen är flygtrafiken igång på de flesta flygplatser i vårt avlånga land.
"Det ser ganska ljust ut även för morgondagen, säger Anders Bredfell, presschef på Arlanda till Aftonbladet"

Arlanda drog igång sin verksamhet för en 50 minuter sedan och det borgar för att matchen blir av nästa onsdag.

Under avdelningen glada nyheter; Patrik "Dockan" Bäcklund är tillbaka i UIK som materialare.
 

Etiketter: , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.