Elvan har kommit – uppdaterad med Linköpings formation

Formation: 4-4-2 (Vanlig)

Inte helt oväntat ställer UIK upp med följande formation i dagens match hemma mot Linköping. Caroline Jönsson i målet med backlinje bestående av Anna Paulson (tillbaka efter operationen) Emma Berglund, Frida Östberg och Maija Saari på mittfältet hittar vi Emmelie Konradsson, Anna Westerlund, Rita Chikwelu och Pernilla Nordlund på topp Sofia Jakobsson och Hanna Pettersson.

Josefin Halvarsson, Emma Kullberg, Elin Landström, Emma Åberg Zingmark (förkyld men på bättringsvägar) och Therese Kapstad hittar vi på bänken.

I skrivande stund har inte Linköpings formation kommit upp. Men i deras senaste match hemma mot Tyresö ställde man upp med en 4-3-3 upptställning;

Sofia Lundgren i målet, en backlinje bestående av Nora Holstad-Berge, Faith Ikidi, Charlotte Rohlin och Maria Karlsson, ett tremannamittfällt; Maria Karlsson, Petra Larsson och Jessy Sharro. På topp mönsterade man Maja Krantz, Linda Sällström och Josefine Öqvist.

Vi kan nog tänka oss att det blir samma uppställning idag mot UIK. Eller om man väljer att starta med Tilda Heimersson som faktiskt har startat i matcherna mot Göteborgo och AIK. Hon skulle i såna fall starta istället för Jessy Sharro på mitten.

Matchstart om ca 44 minuter på Gammliavallen och förstås i TV 4 Sport.

Uppdaterat;

Precis när inlägget skrevs kom Linköping med sin elva;

Målvakt: Sofia Lundgren

Backlinje:

Nora Holstad-Berge
Charlotte Rohlin, lagkapten
Faith Ikidi
Maria Karlsson

Mittfällt:

Maria Karlsson
Tilda Heimersson
Petra Larsson

Anfall:

Maja Krantz
Jonna Andersson
Josefine Öqvist

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.