Moneybrother soloakustiskt ersätter Pete

Moneybrother som solo ersätter Pete Doherty i kväll. 

Vad säger ni, hiss eller diss? 

Personligen hade jag hellre haft pengabrorsan här med band – mycket mer ös – akustiskt känns tämligen ointressant för min del. Moneybrother utan band är ju som pannkakor utan sylt. Nåväl, Deportees känns i nuläget som kvällens stora grej ändå, i tuff konkurrens med Anna Ternheim.

En kommentar

  1. Virre

    Personligen tycker jag att det känns olustigt att Umeå Open bestämmer sig för att ta in en nyligen dömd sexualbrottsling till festivalen. Det kan ju bara tolkas som att man från arrangörssynpunkt skiter helt i att försöka verka för ett mer jämställt, tryggare samhälle, vilket känns trist då jag inte tycker att den attityden är speciellt fräsch i en kommande Kulturhuvudstad.

    Med Pete Doherty, och sedan Moneybrother, har iallafakk jag tappat all respekt och förtroende för Umeå Open, som helt tycks sakna omdöme runt sina bokningar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.