Saker att göra en regnig dag!

Här kommer några tips på vad man kan göra en regnig semesterdag i stan!

  • Städa. Låter precis lika tråkigt som det är 🙂 Men ibland kan det vara riktigt roligt att städa, eller, ja, inte under tiden man håller på, men efteråt! Passa på att göra undan all den där "extra" städningen, som ni skjutit på ett tag, nu. Städa garderoben, slänga gamla kläder som ni inte längre vill ha kvar. Torka ur köksskåpen en extra gång i år
  • Baka. En av mina favoritsysselsättningar när regnet öser ner! Det är inte bara gott med hembakat, hela huset luktar gott och ökar mysfaktorn med många hundra procent!
  • Laga mat. Passa på att laga något som det annars inte finns tid till, t ex maträtter med lite längre tillagningstid. (Laga en stor omgång, så kan ni frysa in och ta fram en annan dag, då tiden inte räcker till för matlagning!)
  • Läs en bok. Ta fram den där boken som legat så länge i bokhyllan, den som du inte riktigt kommit dig för att börja med… Eller, med anknytning till samma ämne: Besök Stadsbiblioteket och botanisera bland deras sortiment! De har en tidskriftsavdelning, som kan roa mig i timmar! Jag hittar alltid en tidskrift som jag inte ens visste fanns!
Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.