På en vecka kan mycket hända!

Hej hej! Moa här igen 🙂

Det har hänt otroligt mycket i min kropp den senaste veckan, nu när jag kommit tillbaka till mina rutiner att köra Mysore igen. Kortfattat är Mysore en klass där jag självständigt gör min egna ashtanga praktisering. När jag går på Yogastudion har jag Hanna som kommer och hjälper mig i de asanas (positioner) jag behöver hjälp med och när jag är hemma får jag jobba med de tips som Hanna har gett mig.

I början tyckte jag det var krångligt med Mysore och jag upplevde att det var svårt att hålla reda på vilken ordning alla asanas kommer i, men ju mer jag körde desto mer började jag uppleva ett flyt mellan de olika positionerna. Jag upplevde att jag kunde utvecklas mer när jag körde i mitt egna tempo och det är otroligt härligt när min praktisering flyter samman med mitt andetag.

Sen är det ju alltid skönt att bli ledd ibland och få mer inspiration till min praktisering.

Bilden nedan visar Marichyasana A, och det finns tre varianter till av denna. Jag har arbetat länge med Marichyasana och med hjälp av assistering (hjälp att komma in i positionen) så upplever jag till och med att dessa positioner är sköna att vara i. Ibland tar det längre tid att nå till detta stadium, men tillslut hamnar man där det är så otroligt härligt att andas djupa andetag och ta del av de goda effekterna som positionen medför. 

Marichyasana A

 

Ha en trevlig helg och hoppas du får en yogastund för dig själv!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.