Att hitta tillbaka till mattan efter en intensiv dag

Hej hej, Moa här igen!

Ännu en vecka har gått och jag har faktiskt inte hunnit yoga så mycket. Ibland blir det så, att yogan får stå på sidan och vänta tills tillfälle kommer och den senaste veckan har varit hektiskt. Även om jag inte hunnit göra så mycket yoga upplever jag att jag ofta har tid att göra några solhälsningar och kanske några avslutande yogapositioner. Bara för att landa. Andas. Låta omvärlden få vara. Och det är skönt. Helt underbart att få några minuter för mig själv.

Egentid är något jag värderar otroligt högt. Utan tid på min yogamatta känner jag mig mer uppe i varv och jag sover sämre. Under en hel dag hinner vi få så otroligt många intryck och det är lätt att gå på högvarv fastän dagen är över. Just nu är ashtangayoga mitt sätt att släppa på dagen, det som är gjort är gjort och i morgon kommer en helt ny dag.

Nedan kan du se två av de avslutande positionerna i ashtangayoga. Får du inte benen till lotus kan du alltid prova att ha dem korslagda. Och att få balansera (bilden till vänster) är otroligt bra för att fokusera på HÄR och NU, och släppa på det som varit.

Ashtanga avslutande

Ha ett härligt avslut på denna vecka! Jag kommer definitivt att ha det, med mer tid på mattan och djupare andetag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.