Är det Undeligt att folk väljer privatskolor??

 

Är det underligt att folk väljer privatskolor?

Min son har stått i kö till Överboda dagis i två och ett halvt år. Igår fick jag beskedet att han inte heller detta år kommer in. 

Skolsystemet i umeås ytterbyar ser ut så här. Skola i Överboda 0-2 sedan skola i Sörfors 3-5 sedan skola på Västangård 6-9.

Om nu inte min son som är lite känslig kommer in till överboda dagis förrens han är fem (å dom måste ge plats)

Då får han gå förskola där, Fritids i Sörfors (dit måste jag ju då skjutsa). Sedan ska han då gå två år i Överboda för att byta helt till sörfors i två år och sedan byta IGEN till Västangård för att det- som dom säger- inte finns underlag enligt prognosen för ytterligare en avdelning i Överboda.

Just nu står det minst 18 barn i kö till dagis där (förskola) Byn är levande det föds barn hela tiden tomter och hus säljs, jag förstår inte hur de tänker!!

Nejdå i Överboda har vi ingen aktivitet under sängtäcket eller? Det är en starkt växande by, vilka dårar!!!!!

Då har jag beslutat mig för att eftersom jag inte vill ha hattande för min son och liks måste skjutsa honom varje dag till dess han börjar trean likaväl kan åka en mil till förutöver de nästan 4 mil jag kör varje dag sätta mitt barn i Waldorfskolan där han kan få stanna, med samma lärare dessutom, hela sin skolgång. Där det är kvalite på undervisningen och barn inte sätts i klasser om 30 elever.

 

Nej UMEÅ KOMMUN Är det så konstigt???

Jag är grymt besviken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.