Till alla kreativa människor!

Nu måste vi hjälpas åt att hitta på något för att uppmärksamma att Potatisbacken i Ammarnäs blivit utnämnd till Sveriges åttonde underverk!!

Alla tips och förslag är välkomna att lämnas hit till min blogg!

7 kommentarer

  1. Gun-Britt

    Hej
    Jag föreslår att ni trycker upp t-tröjor, som ni kan sälja på affären, med en bild på Potstisbacken och en text med något om att den är ett underverk.

  2. Maria Skiddi

    Sveriges 8:e underverk 2010!
    Pärbacken Ammarnäs!

    ——————————-
    UNDERverk OVAN jord 2010
    Pärbacken/Ammarnäs.
    ——————————————————-

    Först kom Cheopspyramiden, sen kom Pärbacken!
    Åttonde underverket 2010 iSverige!
    —————————————————–
    enda underverken som överlevt till våra dagar är Cheopspyramiden, vilket även är det som byggdes först. Det underverk som klarade sig kortast tid var kolossen på Rhodos, som bara stod upprätt i 56 år innan en jordbävning förstörde den.

  3. Sandra

    Hej Kinna! Hoppa att ni hade en rolig kväll med mycket dans 🙂 Det är so fantastiskt med potatisbachen!! Jag tycker om idet med en T-tröjor också. Dessutom missa en god text i vikipedia. Vad tycker du om en stor potatis-äta vid potatisbacken en gång alla år på höst? En skönt smyckad plats med läker maträtter. Och en potatis-bägare (designed från Marita Norin?)in och ute lika en potatis (gul o lika en potatisskal orund, kan jag sag så?). En god porclinmanufaktur kan gör det bestämt. Jag kom i october sedan kan vi tänka över tillsamma 🙂 Sandra

  4. Susanne

    Jättekul! Roligt också att det var så många som firade pärfestivalen i år, får nog senarelägga min semester 2011…
    En sak som jag tänkte på långt innan nomineringen ens blev av var att kommunen borde låta några sommarjobbande ungdomar sätta potatis på alla ”lotter” där ingen odlar ngt i dag och sedan sälja dem DYRT till ngn delikatessbutik i Sthlm. Sätter Ammarnäs på kartan och ger sommarjobb åt någon ungdom.
    Min andra idé är att någon bakkunnig börjar baka potatisbakelser och döper dem till potatisbackelser, maila mig för recept! Dessa kan sedan finnas till försäljning på affären, liften..

  5. Susanne

    värdshuset och hotellet. Det är ju lite dåligt med fikautbudet i byn…
    Några driftiga bönder i Skåne gör sprit på färskpotatis, varför inte på mandelpotatis från Potatisbacken?
    Det var väl vad jag kunde komma på just nu, håll till godo!

    Hoppas vi ses snart!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.