Vi är på gång…….

 

..vi är laddade, vi är tända! Det känns så himla bra att Sorsele Kommun vill satsa på besöksnäringen i Ammarnäs!!

Vad är det nu då?, undar ni säkert. Jo, efter ett möte ikväll med representanter från kommunen  angående en ny pistmaskin till Ammarnäs så känns det som att vi kommer att bli världsbäst på vinter- och sommarleder! 

Dom hjälper oss alltså med en ny pistmaskin och den är NY, levereras hit direkt från fabrik! Om allt går enligt planerna så ska den komma under oktober månad och då ska det vara klart med vilka som ska jobba med denna maskin så att dom får förarutbildning.

Alltså, i vinter skall inte en enda besökande kunna åka härifrån utan att vara helnöjd med prepareringen utav skoterlederna.  Den saken är klar!

 Nu gäller det bara för oss att komma på ytterligare många bra sätt att dra in pengar på!  Det blir Destination Ammarnäs ekonomiska förening som ska ha huvudansvaret för Pistmaskin och anställda (om det blir en eller två anställda vet vi inte än).  En särskild spår- och ledsektion kommer att bildas i föreningen. 

Tänk att vi i Ammarnäs kommer att få ett av Sveriges bästa vandringsledssystem och bästa skid- och skoterleder! Hurra, hurra, hurra! 

 

3 kommentarer

  1. Gunilla

    Det är ju väldigt kul att jobba med det här när vi får sån respons från kommunalt håll,men nu gäller det ju att få in pengar så att föreningen klarar av det här med spår o ledskötsel,men om nu alla betalar en slant så ska vi fixa det!Sen ska vi hitta personer som är väldigt flexibla,som vill jobba kvällar,nätter och helger, men det löser sig säkert!Ser fram emot vintern med stor glädje!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>