Vykortet

 Morgonens utsikt genom köksfönstret.

Återigen en solig dag, får bara hoppas att det håller i sig hela dagen idag så det inte blir som igår att det blir jättegrinigt och kallt på eftermiddagen.

Förresten, detta telefonnummer fick vi av kommunalrådet igårkväll. Det ska alla ringa så fort telefonerna inte fungerar som dom ska här!

Post och Telestyrelsen

kl 9-15 tel 020-075 00 70

4 kommentarer

  1. Inger G

    Hur tänker sej kommunalrådet att man ska kunna ringa detta telefonnumer om inte telefonerna fungerar?

    Det borde finnas en form av upplysning på kommunens hemsida som vi kunde nyttja vid sådana tillfällen för kontakt med yttervärlden med upplysning från t ex räddningschefen om vart man vänder sej för att nå 112 och för att kunna få upplysning om när el- eller telefel beräknas vara avhjälpta.

    Inger i Ammarnäs

  2. Kinna Persson

    Svar till Inger G (2013-03-20 08:58)
    Inger: Naturligtvis kan ju ingen ringa när inte telefonen fungerar! Men det går ju att ringa när vi fått tillbaks telefonen!
    Jag håller fullständigt med dig om att det var jättedåligt skött av Räddningschefen, han borde ha gått ut till Radio och TV för att tala om vart vi skulle vända oss om vi behövde komma i kontakt med 112! Det var bedrövligt att vi inte fick sådan information och jag hoppas verkligen att det vid nästa ev. avbrott kommer ut information. Viktigt!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.