Hur viktig är du???

Jag fick dom obligatoriska samtalen från vänner i går ang att jag ska testa och börja blogga.Man kan dela in dom i 3 grupper

Grupp.1 Betyder det här att du också nu är fjärde medlemen i ALCAZAR??                                                                                       

Grupp.2 Är du sjuk??

Grupp.3( mamma) OHHH VAD KUL

Känns som om det är lite uppförsbacke =)

Sen fick jag även frågan om varför jag valde den bilden och inte ett kort på mej själv.

Ja hur viktigt är det. Jag tror alla mäniskor bär på en mask mer eller mindre Ser man en bild på nån . Kan man ju kanske tycka åå vad hon ser snäll ut hon är säkert jätte trevlig. Eller fan han ser ju rå krimminel ut  han måste ju va värsta jävla stolp skottet.Men allt det där är bara bull shit .Folk har så lätt att dömma inehållet efter förpackningen.Jag erkänner att jag har lätt för att dömma ut folk oxå.Men jag försöker bättra mej.Min åsikt är att en bild på nån man inte känner kan fan göra mer skada än nytta. Det finns undan tag bloggar man om grejor som kan vara stötande mot andra  etc.etc Eller man kastar massa skit på folk då ska man lägga ut bild på sig själv

Skulle jag nu börja kasta skit på folk då lägger jag ut min bild =)

Ps . åsså är det ju faktiskt bara en jävligt cool bild…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>