Silly: En återvändare

Guarden Ronnie Boggs återvänder till Köping för att spela ligabasket med nykomlingen Stars.

– Ronnie är en allsidig spelare som kan spela guard och liten forward. Hans styrkor ligger i snabba spelvändningar där han kan använda sin atletism samt att han är väldigt spelintilligent. Jag är extremt glad att Ronnie återvänder och vi ser båda fram emot ett spännande första år i Basketligan med Köping, säger Köping Stars coach Jotti Nikolaidis i ett pressmeddelande.

27-åringen spelade förra säsongen ett dussin matcher i Illiabum i Portugal där han snittade 13 poäng, 4 returer och 4 assists.

I svenska ligan spelade Boggs med Borås säsongen 2015/2016, då blev det 19 matcher med i snitt 22 minuters speltid och 10 poäng, 4 returer, 2 assists per match. Han är mer känd som attackspelare än farlig från distans (svagt trepoängsskytte). Han har även spelat i ligan med Borås 2013/2014 och då snittade han 19 poäng, 6 returer och 3,5 assists. I Köping har amerikanen tidigare gjort två omgångar med spel i basketettan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>