Alla matcher sänds

Denna dag får vi tacka Jonte Karlsson som i en krönika på basketsverige.se släppt nyheten att alla matcher i Svenska Basketligan herr 2018/2019 kommer att webbsändas. Ett nytt avtal med produktionsbolaget Sportsground är klart.

Jonte Karlsson: ”Det fina är att det gäller såväl grundserie som hela slutspelsserien.
 Nytt i år är att vissa av matcherna i grundserien kommer att innehålla intervjuer på samma sätt som var fallet under förra säsongens slutspel. Till slutspelet är det planerat för mer intervjuer, samt några program under vinjetten ”Courtside”.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>