Rösta fel minst en gång i livet.

Äter du bara makaroner och korv varje dag? Ne! Hur dum tror jag folk är.

Vi är smarta men ändå enormt korkade, Våga rösta på någonting annat minst en gång i livet.

Att bara rösta en och samma sak hela livet visar bara hur enormt enkelspårig man är, har man inte provat någonting annat vet man inte riktigt vad man har.

Variera makaronerna med lite flintastek det blir mycker roligare.

3 kommentarer

  1. Väljer rä(ö)tt

    Jaha – så om jag gillar makaroner och korv, tycker du då att jag har fel? Angår det dig, överhuvudtaget? Jag väljer själv, eller hur? Det kan ju vara så att jag vet vad jag har – men jag vet också vad jag får om jag byter ut korven mot något annat….Och det lockar inte! Har du testat att skjutsa familjen i bilen obältade? Gör det, annars vet du ju inte……. Lite vässad liknelse kanske – eller inte!? ”Våga rösta på något annat”? Det finns inget annat! Inte lokalt och ABSOLUT inte på riksplanet!

  2. Jonas Ternestål

    Bussigt att du orkar lägga tid på mig. Visst förstår du att inlägget var bara till för dig. Det finns ingen anledning för mig att driva seriös politik om jag skall svara på dumma kommentarer hela tiden. Den här gången bjuder jag på detta, lägg din energi på att stötta dina egna.

  3. Väljer rä(ö)tt

    Jag tror inte att du förstod vad jag menade. Vill du få mig att testa flintastek i stället för korv till makaronerna så får du nog försöka sälja bättre! ”Mycket roligare” håller inte. Jag vill veta varför flintastek är bra och vad det är som gör det till en upplevelse att prova detta. Samma med politiken – VAD kan ni åstadkomma som skulle vara bättre än det är nu? DEN flintasteken har vi ju testat,även vi som inte ville. Hur den smakade vet vi. Först nu har (S) och (V) lyckats få bort den sura eftersmak den lämnade efter sig. Att du dumkallar mitt svar samtidigt som du kallar dig seriös – nja.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.