Buggning.

Ombudsman är ett intressant yrke. Ja det är faktiskt så att det kallas ombudsman även om man är kvinna. Ungefär som att snickare heter snickare oavsett kön.

Men varför yrket är så intressant är att ingen dag är den andra lik. Det är hela tiden nya erfarenheter som berikar tillvaron. Ja OK det finns ju också sånt som man måste ta i som inte precis berikar tillvaron men så är det ju överallt. Och jag räds inte heller de uppgiften.
 
I Lördags fick jag åter en ny erfarenhet då jag fick agera pressekreterare åt vår civil o bostadsminister Stefan Attefall. Eftersom vi inte hade så mycket tid att spela på då Stefan var tvingad att åka till Luleå för att ta sig hem samma dag så hade vi bara ca en halvtimme för media. Då valde vi att låta Norran få göra en exklusiv intervju med honom.
Eftersom Stefan först flög till Lycksele och sen hyrbil till Luleå så var det knepigt för Dan (den ordinarie presssekreteraren) att följa med. Så han introducerade mig i hur jag skulle agera och handskas med situationen.   
 
I uppgiften låg också att spela in samtalet om det skulle dyka upp några knepiga frågor etc som snabbt krävde svar. Så nu är det bara att erkänna och sedan krypa in i samma cell som Ebbe Carlson som en gång i tiden också buggade :-).
 
Efter detta var gjort skickade vi Stefan till Luleå och jag återgick till stämman där jag talade över medlemmars vikt i organisationen. Så lite ”sälj” blev det nog även här.
Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.