Flytt till Kona

Smög upp tidigt för att vara med på morgonpasset kl 6 med mastersgänget som jag körde med igår. Jimmy o Johan sov vidare medan jag joggade runt kanalen till sportkomplexet. Nu var det inte många från mastersgänget där men det var två andra elitgrupper som tränade. Jag fick egen bana och simtränaren som så vänligt lät mig vara med gav mig ett eget pass att simma samtidigt som han coachade ett av gängen som var där.

När jag var klar efter en timme så kollade jag in det andra gänget som var från australien men två svenskor var med och den ena tjejen blev 13:e på sim-VM i Barcelona i somras på 100m frisim med tiden 53.91 berättade simtränare Bobby. Michelle Coleman måste det ha varit kollade jag upp i efterhand. Betalde Bobby $20 för de två träningarna och sprang hem igen.

Sedan flög vi till Kona och checkade in i vår condo som ligger ca 4 km söder om Kailua och alldeles vid havet. Very nice! Skruvade snabbt ihop cykeln och gav mig iväg på ett kort tempopass efter Queen K highway innan det blev mörkt vid 18-tiden. Stannade till på Bikeworks och köpte kolsyrepatroner, ett par nya triathlonbyxor och lite snacks att ta med på ett längre cykelpass nästa dag. Kändes riktigt bra att sitta på tävlingscykeln och det var svårt att hålla igen måste jag erkänna.

På kvällen kom Patrik hit så jag hoppade in i hyrbilen och hämtade han. De har inga monitorer på flyplatsen så det var lite knepigt att få reda på till vilken terminal han skulle komma men jag lyckades hitta igen han till slut när han stod och väntade på hans väska. När vi kom hem hade sömntutorna Jimmy o Johan somnat men vi väckte upp dom och så spelade vi ett parti Agricola. Patrik som inte hade sovit så mycket på hans resa gick dock i säng.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>