Kling för protokoll (C)

Tankar från en grön socialliberal!

Politisk pedofili eller tänkande medlemmar?

Det var med växande ilska jag på Albin Ring Bormans blogg hittade en länk till sossebloggen Möjligheternas Malmö. Där man totalsågar Elias Gertz och Love Lyssarides för att de bland annat gjort utspel på politikerbloggen, för att de är politiskt engagerade och tycker saker. Till saken hör att de båda ytterst kompetenta debattörerna är 14 och 15 år gamla.

Man attackerar CUF och anklag oss för ”politisk pedofili” för att dessa två unga medlemmar råkar vara aktiva, kompetenta och duktiga skribenter och debattörer. De råkar dessutom vara killar med självförtroende och attityd. Att Elias vid flera tillfällen försökt utmana Mona på duell och blivit hänvisad till Jytte Guteland, SSUs ordförande, som aldrig svarat på utmaningen, gör inte saken bättre.
Jag kan också bli fundersam hur interndemokratin fungerar i S. Har man munkavel på medlemmar under 18 år? Är S så desperata att de nu måste göra desperata attacker på 14 åringar? I Centerpartiet är ett medlemskap värt lika mycket oavsett om du är 14, 35 eller 72 år och du har samma möjlighet att tycka och tänka!
Min ilska gick dock ner lite, då jag senare på dagen, besökte politikerbloggen och såg att dessa S-bloggare nu stängts av från bloggnätverket Netroots. Dessutom har S-bloggaren nu bett om ursäkt! Inlägget är raderat!
 
/Johan
Etiketter: , , , ,

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.