Patrik Persson, lokal politiker Storuman

Lions i Storuman

I kväll har vi haft säsongsavslutning i Lions, vi höll till på vår loge som vi köpt av SIK. En trevlig kväll men en fasligt massa mygg som störde korvätandet och kaffedrickandet. Under mötet diskuterade vi hur våra erhållna bygdemedel, för att rusta upp logen, ska användas i första hand. Först kommer vi att se till att vi har vatten och avlopp så att man kan använda köket och toaletterna där vi även ser till att vi har en toa anpassad för rörelsehindrade. Det kommer också att bli en uppsnyggning av fasaden och annat smått och gott. Logen används i första hand för vår loppis som i år sker lördagen den 8 augusti, under veckan före har vi möbelförsäljning!

Träffade i dag hela personalstyrka på Fastighetsbolaget, de hade en utvecklingsdag med gemensam lunch och samkväm. I min egenskap som nybliven styrelseledamot var jag inbjuden att närvara, tyvärr missande jag de intressanta föreläsningarna på förmiddagen men lunchen hann jag med.

En kommentar

  1. nostalgimannen

    när logen är upprustad kan ni väl anordna en hederlig gammal nostalgi logdans som förr. Låt intäkterna gå till välgörande ändamål. Lions skulle hedras och det skulle dra mycket hur mycket folk som helst och jag är övertygad om att det skulle bli en riktig höjdare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.