Pernilla Persson, Nordmaling

Restaurang hygien

 

Dom allra flesta har väl någon gång eller säkert flertalet gånger varit ute och ätit på olika matställen där hygienen varierar kraftigt.
 På ena stället är toan dyngig och på ena personalen dyngig eller någon går och hostar då dom kommer med maten….
. Förstår inte dom som driver/äger restauranger hur viktigt det är med hygien och att personalen är trevlig, jag vill säga att det är avgörande på det ställen där man kan välja ett fräscht ställe.
 
Hur noga är dom som ska kolla restauranger egentligen hur mycket bakterier flödar i dessa tider på sunkiga matställen.
Nu låter det kanske som jag är extremt fjantig men nog känner man viss olust då man kommer på dessa ställen.
 
Ett exempel i sommras då jag med flera hade varit och tävlat med hästarna på oviken, fanns inte så många ställen att välja på där man rymdes att parkera lastbilen så vi tog första pizzeria.
 
Oj vilka blickar vi fick precis som måste ni äta här, och det var inte speciellt fräscht heller maten var vl inte det bästa man ätit men jag garanterar att vi inte stannar där igen. Och ingen man känner heller för ryktet sprids fort.
Nä hårdare regler för hygien på matställen och fler inspektioner från miljö och hälsovårdsverket eller va de kallas tycker jag !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.