Melissa Horn berör många






Melissa Horn




Idun

Betyg: 3

Melissa Horns vispop traskar i musiklandskapen kring Lisa Ekdahl, Sophie Zelmani och Cajsastina Åkerström, men kanske främst i de textmässiga områdena runt Lars Winnerbäck. Sistnämnde man deltar även på låten Som jag hade dig förut, fast inte här i Idun.

Orkestreringen är enkel med Melissa på gitarr, pianisten tillika brodern Natanael Horn och Ulf Lundell-gitarristen Jens Frithiof. De lämnar scenen växelvis för olika mer eller mindre akustiska arrangemang. 

Att Melissa Horn sjunger vackert råder det inga tvivel om, och även om hon har en del medryckande melodier och gripande texter i resväskan trampar just texterna lätt i floskelträsket. Å andra sidan verkar hennes ord beröra något hos många vilket förklarar det enorma gensvaret från åskådarna. Med publikens jubel blir det en sjudande gemytlig stämning i Idun, det knapphändiga mellansnacket till trots. Slipar hon lite mer på sitt framträdande och filtrerar bort flosklerna utvecklas Melissa Horn till den stora artist som hon har potential att bli.

EVELINA BURSTRÖM

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.