4-1 seger i premiären mot topptippade Timrå

Många var nervösa och lite oroliga efter en mindre bra försäsong där laget släppte in en del mål. Ikväll väntade topptippade Timrå i NHC arena inför 50 åskådare (som för övrigt var väldigt tysta). Timrå började absolut bäst och var ett flertal gånger nära att få dit ledningsmålet, ett par fina räddningar av vår nya burväktare, Kevin Poulin, avvärjde det. Idag fick vi se en sida som vi inte är speciellt vana med, spelare i skottlinjen med Daniel Rahimi och Adam Plant i spetsen. Laget offrade sig hela matchen, slängde sig och täckte skott efter skott. Jag tror den ovan nämnda duon kom upp i finfina 6-7 täckningar under matchens gång. I tredje perioden lyckades vi dra ifrån efter hårt arbete som lag kombinerat med spets både bak och fram.
Slutresultatet skrevs till 4-1 efter mål av Hutchings, Vesel, Rahimi och Wiklund. Stort grattis till segern grabbar!
Tre stjärnor ikväll enligt bloggen!
Adam Plant. Vilken otroligt bra match han gör idag. I mitt tycke är han så gott som felfri matchen igenom. En assist och 6/7 skotttäckningar ikväll.
Daniel Rahimi. En oerhörd stabil insats med även han ett antal block och som kröntes med en skicklig backhand i krysset till 2-0. Utöver det är Rahimi den ledaren som vi precis har önskat, leder laget på ett föredömligt sätt!
Kevin Poulin. Jag ska vara ärlig, det har funnits lite tvivel från min sida efter matcherna på försäsongen. Som tur var försvann dessa tvivel rätt tidigt under kvällen. Kevin ”stängde butiken” och visade upp ett stabilt målvaktspel med ett par svettiga räddningar, lägg därtill snabba sidledsförflyttningar och ett gediget positionsspel. 96,97 i räddningsprocent idag talar sitt tydliga språk. Grattis Kevin till en fin insats mellan stolparna idag!
Timrå-Björklöven 1-4
1-0 Hutchings
2-0 Rahimi
3-0 Vesel
4-1 Wiklund
Skotten 30-21

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.