Andra raka efter 5-2 mot AIK i A3

Den första perioden blåstes sönder och  blev till AIK:s favör efter att Löven valt att spendera  hela sju minuter i utvisningsbåset! Det var många inklusive jag själv som trodde att det skulle varit minst ett 0-1 underläge inför andra. Men Björklöven lyckades att  avfärda AIK:s powerplay efter ett stabilt boxplay och ett par svettiga räddningar från Kevin. Den andra perioden blev en betydligt bättre prestation från Lövens håll. Olle Liss öppnade målskyttet efter ett fint handledsskott efter passningar av Andreasson & Deilert, 1-0 var ett faktum! Den andra kassen kom 12 minuter in i den andra då Oskar Steen fick fira sin första kasse i de gröngula färgerna, efter en vacker assist från Liss. Tredje perioden började vi starkt. Efter sex minuter kom utdelningen då Löven gjorde sitt tredje mål för kvällen efter ett fint samarbete av Vesel, Hutchings och Crandall! 4-0 kom några minuter senare efter att Alex Deilert vackert prickskjutit rakt upp krysset. AIK hann reducera två gånger om innan vi fick se Alexander Wiklund avsluta målskyttet med att göra mål i öppen kasse.

 

Bloggens tre stjärnor ikväll 

 

¤ Daniel Rahimi Rahimi fortsätter att vara SJUKT stabil. förra matchen gjorde Daniel kasse idag bjöd Rahimi på ögongodis när han levererade stensäkra brytningar en efter en i egen zon!

¤Adam Plant Gör en kanoninsats idag efter att varit nästintill felfri för andra matchen i rad! En klippa bakåt o ett stabilt spel från blå! Hur bra kan backparet Plant/Rahimi bli?

¤Tyler Vesel En klasspelare rakt av! Efter den fina prestationen mot Timrå där han tryckte upp pucken i bortre krysset! Tycker Tyler var en av de bättre spelarna denna match. Ett hot framåt tillsammans med Hutch och Crandall + väldigt stabil bakåt. Idag fick vi se  0+1 av Vesel. Det betyder att Tyler har  1+1 efter två spelade matcher. Vesel fortsätter där han slutade!

 

Björklöven-AIK 5-2

Målskyttar Björklöven

1-0 Liss

2-0 Steen

3-0 Crandall

4-0 Deilert

5-2 Wiklund 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.