Femte raka efter ett sent avgörande av Oskar Steen!

Segern satt verkligen långt inne den här gången. Det avgörande målet kom när klockan stod på 18:51 då Oskar Steen frälste laget med sitt fjärde mål på lika många matcher. Västervik bjöd upp till dans helt klart, men jag tycker personligen att det till stora delar berodde på att Löven ibland åkte runt på ”en skridsko” rätt ofta och sen tog Västervik inte seriöst. Det kan vara en fråga om inställning, eller så kom vi inte upp i nivå idag helt enkelt. Hursomhelst, återigen är det väldigt imponerande att hitta olika sätt att vinna match efter match. Detta är som många vet den femte raka segern! Nu laddar vi för nästa match mot Kristianstad på tisdag och på förhand känns det som att det ska inte vara något annat än tre nya poäng. Då krävs det dock att laget höjer sig och bjuder oss fans på en bättre prestation över 60 minuter, precis som man gjorde mot Västerås hemma för då ska det mycket till om något lag ska kunna störa oss i år.

Bloggens tre stjärnor ikväll

Oskar Steen gör alltså sitt fjärde mål på fyra matcher! Hatten av.  Kliver fram och när det som mest behövs!

Kristoffer Söder fortsätter att göra bra prestationer gång på gång. Fick dessutom göra en balja idag. Grattis!

Adam Plant Prestationerna från honom denna säsong imponerar verkligen. Fast laget spelade knackigt var han och Rahimi två giganter i BP. Ska bli väldigt kul att följa Adams utveckling under säsongen.

Björklöven-Västervik 3-2 

1-0  Alex Wiklund

2-0 Kristoffer Söder

3-2 Oscar Steen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.