Allesbjorklovenblogg tippar premiären Björklöven-Malmö!

Av , , Bli först att kommentera 0

 

Allesbjorklovenblogg tippar dagens match 

Björklöven-Malmö 4-2

Första Målskytt Löven: Lucas Sandström

(Glöm inte att matchen sänds på TV10 för er som inte kan vara på plats)

Nu kör vi!

IMG_0909

Bli först att kommentera

Efter tre år i ettan kom dagen som förändrade allt!

Av , , Bli först att kommentera 7

Vilken tillställning det var! Det sjukaste jag har upplevt på 2000-talet. Allt var verkligen uppdukat för fest. Hela 6002 personer hade tagit sig till Umeå Arena för att bevittna matchen mellan Björklöven-Piteå. Den första perioden startade med ett högt aggressivt Björklöven som försökte trycka ner Piteå i zon. Utdelningen skulle komma redan 5:25 in i perioden för laget. Det var en hårt arbetande DR Persson som klev fram. Han slog in en retur och 1-0 var ett faktum inför storpubliken. Efter ledningsmålet kom Löven av sig. Piteå kom tillbaka och visade upp ett starkt spel och skapade tryck mot Wälitalo, men Wälitalo visade än en gång ett stort lugn och bjöd publiken på ett antal högklassiga räddningar som höll kvar Björklöven i ledning. Den näst sista perioden för säsongen blev en nervig akt. Det var en jämn period där båda lagen skapade men inledningsvis utan att få utdelning. I den sjunde minuten var det ändå DR Persson som på nytt höll sig framme. Persson styrde snyggt in en fladderpuck från Stefan Andersson. Målet blev som en lugnande medicin och man såg direkt att nervositeten släppte. 3-0 skulle också komma efter en fin spelvändning av Löven i PP där Jens Persson snyggt serverar Moyer med en fin passning, Russ försöker dra målvakten men misslyckas. Linus Boström är där han ska och visar styrka och trycker in pucken i mål. Den tredje och avslutande perioden slutar sedan mållös. Explosion utbryter i publiken när slutsignalen närmar sig. Björklöven spelar Allsvenskt nästa säsong!!! DET ÄR VI SOM ÄR BJÖRKLÖVEN!

 

Björklöven-Piteå 3-0

Målskyttar Löven : DR Persson x2 och Linus Boström

Publik 6002

Skotten 26-22

Höjdpunkterna från matchen klicka här

och  här för att ta del av  segerintervjuerna

Det är vi som är Björklöven!

 

Foto: Erikshockeyhorna

 

 

 

Bli först att kommentera

VI ÄR TILLBAKA!!!

Av , , Bli först att kommentera 3

DET ÄR VI SOM ÄR BJÖRKLÖVEN!!!!

Det är otroligt skönt!!!

Tack Green Devils för en underbar säsong! 

Bli först att kommentera

Inför årets viktigaste match hemma mot Piteå!

Av , , Bli först att kommentera 2

Efter förlusten senast mot Karlskrona är det nu dags för den sista matchen i kvallserien. Det är utan tvekan årets viktigaste match i Umeå Arena och motståndet står Piteå för. Björklöven som fortfarande leder serien har allt i egna händer inför kvällens match. Vid seger eller om Löven tar  två poäng så är laget klara för allsvenskt spel nästa säsong vilket vore fantastiskt.  Skadeläget i laget börjar ljusna. K-J Lundström tränade igår och kanske kommer till spel. Annars är det fortfarande Alexander Eriksson (axelskadad) och William Quist (avstängd) som saknas. Piteå som motståndare har Löven inte haft några bekymmer mot tidigare i år. Björklöven har vunnit samtliga sju matcher och varför inte vinna den åttonde raka ikväll inför ett fullsatt Umeå Arena så vi får fira den allsvenska platsen? Kom igen nu grabbar, jag vet att ni fixar det! Nu kör vi! DET ÄR VI SOM ÄR BJÖRKLÖVEN!  

 

Allesbjorklovenblogg tippar säsongens sista match!

Björklöven-Piteå 4-1

Första målskytt Löven : Russ Moyer

Klicka på bilden för att komma till Intervjuerna inför match!

Bilden tagen från sport.nu

Glöm inte att matchen sänds på tv 10!

Bli först att kommentera

Inför Karlskrona – Björklöven

Av , , Bli först att kommentera 2

Efter den fantastiska matchen mot Tingsryd i söndags så är det nu dags för omgång 9 i kvalserien till allsvenskan. Karlskrona står för motståndet.  Det behövs "bara" två poäng för att säkra den allsvenska platsen. Björklöven åkte ner igår och tränade idag kl 10.20 i Telenor Arena och läget i laget är bra. De spelare som saknas i Löven är William Quist (avstängd), K-J och Alexander Eriksson (skadade).  Motsåndet då, Kalskrona som ligger tvåa i tabellen behöver alla poäng de kan få. De slog senast Piteå borta med 5-1 och vi kommer som sagt att få möta ett hungrigt och taggat lag ikväll. Sammanfattningsvis så kommer detta att bli en tuff och hård match. Jag själv tror på seger ikväll, vad tror du? DET ÄR VI SOM ÄR BJÖRKLÖVEN! 

                                                        Mitt tips i matchen: 

Kalskrona-Björklöven 3-5

Första målskytt Löven: Markus Lundberg

Klicka på bilden för att komma till intervjuerna!

Glöm inte den perfekta fan-videon av BigKtcim!

Till sist till Alla stockholms Lövare!

Glöm inte detta!

Matchen sänds på Viasat Hockey klicka bilden  för att komma till Viasat!

 

Bli först att kommentera

Allsvenskan nära efter 5-2 mot TAIF!

Av , , Bli först att kommentera 3

En grym publik, fantastisk stämning och bra spel av Löven var det som skulle bli nyckeln till segern! Björklöven började grymt starkt och gick upp till 3-0 på två perioder. I den tredje skulle det komma lite grus i maskineriet och Tingsryd kunde reducera till 1-3 efter en fantastisk passning som friställde TAIF-forwarden. Efter 1-3 målet hände det som inte fick hända. Björklövens William Quist åkte ut 5 minuter för skallning där också Tingsrydspelaren åkte för diving. Lagen fick spela 4 mot 4 i två minuter innan TAIF fick tre minuters powerplay. Tingsryd tog vara på chansen och reducerade till 2-3. Lite nerv, men Björklöven skullle inte tappa ledningen. DR Persson drog ner i anfalls-zon och jobbade fram en avvaktande utvisning. Löven tog chansen och höll pucken några extra sekunder innan Stefan Andersson snyggt pricksköt in 4-2 efter ett bra dragskott som letade sig in i maskorna. Bara 13 sekunder senare var det dags igen. Alexander Sundström fick pucken framför mål och gjorde inget misstag när han sköt in 5-2 som också blev slutresultatet. Tack till alla i publiken för en fantastisk inramning och ett extra stort tack till de som körde oss efter matchen till flygplatsen.Tack!  

 

Björklöven-Tingsryd 5-2 

Målskyttar Löven: Markus Lundberg x2 Stefan Andersson , Alexander Sundström och Jens Ledin

Publik 5336

Klicka här för höjdpunkterna!

Bli först att kommentera

Inför TAIF hemma!

Av , , Bli först att kommentera 4

Björklöven spelar idag en otroligt viktig match hemma mot Tingsryd. Efter de två senaste uddamålsvinsterna mot Vita Hästen respektive Huddinge så går Björklöven in med ett högt självförtroende inför kvällens match. Utgångsläget ser bra ut. Löven toppar tabellen med 15 poäng före just Tingsryd som har 13 poäng. Med andra ord så är det en slags seriefinal och vid vinst ikväll så kan Björklöven vara helt klara för Allsvenskt spel säsongen 2013/2014, men då gäller det även att de andra resultaten går Lövens väg. Läget i laget ser bra ut inför matchen. Det är "bara" K-J och Alexander Eriksson som saknas. William Quist är tillbaka efter att ha stått över onsdagsmatchen mot Huddinge. Nu laddar vi för en fartfylld match med mycket folk i arenan. Mot tre poäng! Nu kör vi!

Allesbjorklovenblogg tippar dagens match!!

Björklöven-Tingsryd 5-2

Första målskytt Löven : Linus Boström

Klicka här och här för intervjuerna med Olof Mårs och Jens Öhman inför TAIF!

 

Vi ska tillbaka kom igen nu Löven!!

Foto: Erikshockeyhörna

Bli först att kommentera

Skön krigarseger borta mot Huddinge!

Av , , Bli först att kommentera 3

Att möta Huddinge borta är ingen enkel uppgift. De spelar en rolig och fartfylld hockey med mycket tryck på kassen. I fredags var det dags för Löven att anta uppgiften. Den första perioden hade Löven otroligt otur med utvisningar emot sig. Som tur  var så räddade Daniel Wälitalo laget. Den andra var Lövens bästa då laget pressade ner Huddinge djupt och länge.Tre minuter in i perioden fick Löven äntligen utdelning då Mr Mårs styrde snyggt ett skott från Jon Palmebjörk 0-1 var ett faktum! Huddinge skulle komma tillbaka och lyckades  kvittera i tredje perioden. Huddinge fick Löven i brygga men Olof Mårs ville annat! Han styrde in 2-1 med skridskon efter ett snyggt förarbete av  Stefan Andersson och segern var i hamn! 

 

Huddinge-Björklöven 1-2

Målskytt Löven : Olof Mårs x2

 

Tack alla underbara Lövenfans ni var otroliga! 

Höjdpunkter från matchen! 

Bli först att kommentera

Inför Huddinge på bortais!

Av , , Bli först att kommentera 1

Efter den dramatiska matchen i måndags är det dags för Löven  att åka ner och möta Huddinge i Stockholm. Skadeläget i laget är att   K-J och Alexander Eriksson saknas och att  William Quist står över dagens match pågrund av hans fotskada. Om Björklöven visar upp samma fina spel som i den tredje perioden mot Hästen hemma och har ett stort tålamod ska det nog bli en rolig kväll för oss Lövenfans. Jag tror på seger! Komigen nu Löven vi ska tillbaka! 

 

Huddinge-Björklöven 2-5

Första målskytt Löven: Olof Mårs

 

Klicka här för intervjun med Jens Öhman inför matchen.

 

Bli först att kommentera