Sammys Golfblogg

Svingen tar sig

Morgon började med ett pip i mobilen och visade 08:05, snabbt som attan blev de en snabbdusch för att kasta sig på cykeln för att fira av en julfrukost på jobbet.

Gröt, mackor, skinka och annat gott serverades till personalens förtjusning. Samt lite klapp utdelning.

Vart en kortdag på jobbet och slutade 14 för att inställa mig i gymmet med två av de elitsatsade killarna Nygren och Bohlin.

Idag stod Ben på schemat och startade med tunga benböj, med följd av en massa andra roliga benövningar (NOT!) har aldrig gillat att köra ben.

Killarna kämpade extremt bra och vi höll tempot uppe och svetten rann.

Var dags att visa killarna lite grann om hur man stretchar efter ett tungt pass. Vi låg som sälar på mattorna och bytte pust och stön med skratt om hur stela alla var, men avslutade med att alla kände sig rätt nöjda och vigare än vad vi var när vi började.

En snabb cykeltur hem för att åka med sambon för lite snabb julklappshandling för att åka sen upp på IKSU igen för att ställa sig i simulatorn mot mina vänner.

Alltid tufft för en själv att utmana killar som ligger runt 0 i HCP, men dock så roligt.

Måste säga att jag ser stor förbättring på grabbarna redan efter så kort tid på gymmet att de syns i slagen. Alltid roligt att se som tränare.

Själv var de första gången efter sommaren jag höll i klubban och tror nog att denna ’skada’ i armbågen har varit bra för jag har nog aldrig haft så bra kontakt med bollen och slagit så fina slag.
vad sägs om en Järn 7:a på cirka 210m…

Många roliga kommentarer och psykningar kom fram när de gällde vem som var den hårdaste killen i gänget.

Nu väntar sängen inför en ny dag på jobbet med nya utmaningar.

sleep tight

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.