Sammys Golfblogg

Nytt PB m.m.

Ojoj!

Mycket har hänt de senaste dagarna och jag har vart dålig på uppdatera alla fansen 😉

Nåja…vad har då hänt.

Till att börja med har vi avslutat FAS 1 med Elitgrabbarna, vi går nu över i FAS 2 där de innebär rörlighetsträning, detta ger er alla nu tillfälle att se dessa grabbar på Yoga, Body Balance, Aerobics, Funktionell Träning m.m.

Nu har grabbarna byggt upp en bra grund från FAS 1 som bara var tung styrketräning, så de ska bli roligt att se vilken utveckling vi kan nå under denna period.
Själv ska jag försöka delta så mycket som jag bara kan för jag själv är ju som en del i laget och ska dom ska så väl jag 😉

Annars så har jag vart och tagit suverän akupunktur hos Lena på Storsjöhallen, (tack Hasse för tipset) och jag är så gott som helt frisk i armbågen nu.

Har lyckats putsa till mitt PB (personbästa) till -1 från svart tee på simulatorn. Mycket nöjd.

De är rätt ståhejigt på jobbet för tillfället, folk har fått pengar från CSN och ska handla kort och de är företag som ska uppdatera sina kort för de nya året, så de svänger rätt bra på jobbet just nu.

Ikväll var de en tuff match mellan mig och Hiding, vi började först köra en bestboll jag, Hiding, Björn och Patrik men vart lite för mycket långsamt spel…jobbigt att gå fram och tillbaka om vart annat när man ska putta (jo de är jobbigt) hehe…
Björn spelade magisk golf medans jag själv var ute och kollade till banstrukturen från sidan. 😀

Efter en tabbe av Hiding så pang så råkade han trycka bort hela spelet, men då bestämde jag och Hiding att stanna kvar och köra en match.
Nytt kaffe och ny snus under läppen var de dags att pegga upp och de blev en mycket jämn match som jag fick mycket tips av Lasse som gör att jag slår betydligt bättre.
Tack Lasse!

Sen slutade med en vinst för mig denna gång på +1 mot +2 för Hiding 😀

Nu är de bara lite fil och flingor sen kasta sig i sängen och drömma lite sött.

Men till alla er golf intresserade kom gärna förbi och kör en sväng på simulatorn, kommer garanterat ge mer smak.

Sov gott.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.