Sammys Golfblogg

Buss = Inte jag

Ojoj!

Tröttare än tröttast sitter man här med tandborsten i mungipan och ska äntligen få lägga sig…

Dagen till all ära är nog en av de längsta jag vart med om.

Vaknade runt 07 av att min sambo ringde och sa att de är svinkallt ute så ta bussen till jobbet. Jorå kändes bra att kunna gå 50meter så få ställa sig på busshållplatsen och sen åka någon kilometer för vara på jobbet.

Glad i hågen står man där med väskan, golfklubborna och kliver på bussen och åker mot IKSU, vid ålidhem tänkte jag att ska jag hoppa av här och gå under tunneln till IKSU, men latheten slog i mig och tänkte jag åker en hållplats till. I rondellen så trycker jag och märker att den fortsätter runt och ner mot gluntens väg. Jag storskriker och säger att busschaffisen är helt ute och ska ha kört rakt fram, men icket……jag kör visa Östra gymnasiet och jag tänkte men va …¤(#)(¤ och hoppade av där och gick upp för backen och bokstavligt trodde jag skulle frysa ihjäl.
Men de var som att någon hörde mina böner och just när jag kommer upp så kommer bussen som går till nydala efter vägen så jag lyckades kasta mig in och åka upp till jobbet, men jag tror att jag måste vara mer uppmärksam på vilken buss jag sätter mig i.

Dagen har rullat på rätt fort, trevligt med folk och kändes rätt lugnt idag.

Senare var de dags att gå igenom stretching programmet med grabbarna som blev en massa skratt och kommentarer…men jag tror de har koll på de mesta nu.
Efter en timmes stretching var de dags för kontraktskrivning inför sommaren och vi gick igenom vad som gällde.

Tycker att sammanhållningen och lagandan är på topp och ser verkligen framemot sommaren och vad vi kan prestera tillsammans.

Nu är de ju bara ett par dagar kvar till Peter min vän ska åka till Spanien och jobba som glassar golfpro och må underbart! (hoppas du får de kung gubben).

Själv ska jag väl försöka överkomma min rädsla för min spoon, vet inte varför jag har så problem med att slå med denna klubba, de sägs ju vara enklare att slå med dessa än med järn.
Nåväl får väl ta hjälp av mina kunniga vänner så ska vi nog få ordning på den lilla spaken också.

Nu tror jag att jag har så mycket tandkräm runt hela ansiktet så de är dags att gå och spotta lite.

Sov gott!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.