Sammys Golfblogg

De tar sig….

Ojoj…

Nu börjar de hända grejor, jag och Erik har nu startat igång med vår nya hemsida www.svingmekanik.com som kommer att erbjuda alla golfare möjligheter till att kunna utveckla sitt spel samt vilken typ av träning som krävs för att bli en bra golfspelare.

Kommer att finnas allt från svinglagar/stretchprogram/uppvärmingsprogram/träningsprogram/tips och trix m.m. Så håll till godo 😉

Igår var en trevlig liten träff med juniorerna på Hagaskolan, där jag och Erik presenterade lite vad vi har för tanke med vår hemsida och vad vi kommer att erbjuda framöver. Ingenting är ju klart ännu, utan vi är ju mest på spånarstadiet.
Kom fram till att vi kan ju hålla konferans över nätet m.m. med hjälp av olika tilläggsprogram till Skype.
Så vart detta kommer att leda till är ännu osagt, kanske rent utav Tiger ringer 😉

Förutom allt detta så mår jag bara prima, vart på en trevlig fest i helgen med kompisar och även vart sjuksyrra åt sambon som råkat ut för någon hemsk influensa.
Sitter nu och funderar hur jag ska lägga upp träningen inför sommaren och vad jag ska ha för mål med träningen och utvecklingen inom golfen.

Jag vet att jag vart dålig på att uppdaterat bloggen, vart extremt mycket jobb på sista tiden, men de ska bli skärpning…I promise! 😀

Over and out!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.