Sammys Golfblogg

Atlantis

*Biip* *Biip* *Biip*

Klockan ringer och de är dags att kasta sig i byxorna och hiva sig iväg till sjukhuset för att göra röntgen på mitt knä, de är nu dags att plocka ut lite skrot som har legat där alldeles för länge.
Stod -2 på tempen och jag klädde mig därefter, men jo tjena, var ju minst -10 när man kastar sig på cykeln…..
Full kareta till sjukan och plåta.

Sen var jag uppe på IKSU runt 09:40 och inser att jag börjar ju inte förän 16:30, hmm…… spanar lite på golfbokningarna och ser att Ferry, Brasse och Jonte ska spela 11 så jag slår Ferry en signal och kliver in i bollen.

Alltid lika roligt att köra med elitkillarna, de håller ju en så hög nivå som man har en bra bit till så man skärper alltid till sig lite extra.

Hängde med hål 8 och var jättenöjd sen kom en såndär cp-nigning som gjorde att jag pushade ut driven i vattnet och sen bjöd jag på en till direkt.

Sen hade jag lite otur med någon till drive som hamnade i vattnet så jag slutade på 89 brutto 🙁

Men generellt var jag jättenöjd med tillslagen och börjar vara rätt på G med bollträffarna.
Svårt för mig att ställa mig i jämförelse med dessa grabbar, men ge mig sommaren så ska jag nog kunna utmana till hösten 😀

Atlantis är kanske en av de svåraste banorna på simulatorn så jag rekommenderar alla att köra den en gång och känna att man måste verkligen slå raka slag om man ska göra bra scores.

Nu blir de lite pasta och en protteshake så ska jag nog gå och knoppa inom kort 😀

Må väl och vi ses på IKSU 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.