Sammys Golfblogg

Scramble Tävling

Idag sköts skottet av för UMGK´s Scramble tävling.

Väl mött på klubben stod 37 glada par redo att ta sig an banan. Vi stod på puttinggreen på morgonen och dividerade ungefär vad som krävdes för att ta hem segern och jag tippade på runt 62 slag netto. Var rätt nära i allafall.

Slutresultatet hamnade på 60.5 som Krilla och Pepp tog hem (Grattis grabbar) ni var väl förtjänt att vinna med 9 birdies och 1 eagle.

Gick dock inte lika bra för mig och Hiding, vi slutade på 64.2 slag dvs -4 brutto, vilket jag är nöjd med, vi spelade fin golf och slog bollen bra, självklart blev vi lite snuvade på ett par kopprullar, men de är vi nog inte ensam om. Detta gav oss i allafall en 7:e plats.

I vår boll hade Vi Ralph och han son Karl och Ralph klarade av den bedriften att göra en HIO på Gul 3, Grattis, var riktigt roligt att vara med och se detta. Han var även jättenära på hål 18 (dvs Gul9)

Annars kan jag inte mer än säga att de var bra väder och vi hade de riktigt trevligt i bollen.

Imorgon bär de av till IKEA med gumman och ska försöka införhandla lite nytt till hemmet. De är planerat middag vid 18.30 på Allstars med Bolla och Johanna så de kommer att bli mysigt.

Tippar väl att lördagen kommer att bestå av en runda golf och lite träning inför VK tävlingen på Söndag.

 

Sov gott och sköt om er!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.