Sammys Golfblogg

Sol och Värme

Ahh vad man njuter numera att vara ute tidigt på morgonen, redan vid 07:30 rann svetten när vi vandrade på klubben igår morse.

Underbart väder och man kände bara att gahh…snart är sommaren slut och vi ska in i det eviga mörkret för ett par månader igen.

Tycker att de vart en riktigt trevlig sommar och spelat enormt mycket golf (hehe vilket jag alltid gör på sommaren) men har nu tagit mig ner till 12 i HCP så inte så långt kvar nu innan jag når mitt mål för sommaren och de är att vara singel innan snön kommer.

Har dock lite problem med hookar, så de blir att träna på dem nu i veckan inför tävling på fredag, till helgen blir de nog att avnjuta ett par dagar i stugan med fiske och familj.

Annnars var de en mycket trevlig kväll igår, när vi var bjudna till Krilla och Marianne på middag där de bjöds på plankstek och gott vin. MUMS!

För närvarande har jag grymt ont mellan skulderbladen som jag hoppas jag får ordning på tills i morgon så man kan ta en runda med grabbarna i vanlig ordning.

 

Kan även bara gratulera Tiger Woods till sin 70 seger på PGA, grattis! Synd att Harrington sköt bort sig på 16:e vilket gjorde att spänningen togs bort de två sista hålen. Nåväl ny tävling på Tors som man får sitta bänkad framför tv:n på kvällarna 😉

 

Sov gott!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.