Sammys Golfblogg

Först veckan!

God Morgon!

Första veckan närmar sig sitt slut och de ska bli skönt med helg, nu jobbar jag visseligen på söndag men de ska bli skönt i allafall att få vara ledig imorgon lördag.

Tanken är att jag och några vänner ska försöka ut imorgon och spela lite golf på morgonkvisten. (Får känna hur känner mig i mitt knä som spökar lite då och då, känner av det ganska mycket nu på morgonen i allafall).

Igår var vi ute och spelade nio hål, jag, Krille, Patrik och Peter. Jag och Krilla mot dessa två elitspelare med ett par extra slag lyckades vi på nionde hålet ta hem segern. Bra jobbar Krilla (vi var värda det hehee)

Min sambo kom hem efter ett par dagar på jobb i sthlm, jag måste säga att hon gör de bra som reser så mycket.

Min lillebror har fått en dotter som är så magiskt söt, gulligulll….samt tack för en god kvällmiddag och gott skratt.

En grej som kanske skiljer sig lite från vad egentligen vad jag brukar skriva om, men gav mig ett gott skratt.

När man läser runt på dagens ungdomars bloggar, allmänt skrivande så märker man hur mycket svenska språket har förändrats, de har blivit ett IT-språk som är ganska komiskt.

ord jag ser mer och mer är, Awesome, U2, , m8, n8t, brb, bbl, lol, rotflmao, mfl. måste säga att jag börjar bli gammal så enkelt är det, jag har två småbröder som pratar detta språk hela tiden och jag och mina andra äldre bröder skojjar ofta med dem och frågar – öhh va sa du?! haha.. Men utvecklingen går framåt och jag undrar om detta kanske kommer att bli de nya man sitter på jobbet och säger om cirka 10år eller så.

Nu är de dags att slå upp dörrarna här på jobbet och hälsa alla välkomna!

Må väl och sköt om er.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.