Sammys Golfblogg

Hetsig helg!

Tjo *torkar svetten från pannan*

Snacka om hetsig helg, i helgen fyllde min älskade sambo 30år så de var bara att kavla upp ärmarna och kämpa för att göra dagen oförglömlig.

Började i fredags, med full "kareta" (full fart) hem och skrubba lägenheten som en liten överaskning innan Anna skulle komma hem, sen var de faktiskt rätt lugnt, vi satt och planerade lite om vad vi skulle bjuda på samt att vi låg och såg idol och hejjade fram Tove (vårt Umeå hopp).

Lördagen vart de att kasta sig upp ur sängen för att åka på Media Markt och handla present (blev en webkamera) så hon kan ha kontakt med sin älskade vän Liesel som bor för närvarande i London.

Samt att jag åkte på MQ och köpte ett sött presentkort. Lite blommor på en butik på stan sen hem…

Först överlämanade jag blommorna och glömde bort allt annat.

Sen skickade jag iväg henne för jag skulle tappa upp ett mysigt bad med ljus och musik, så när hon kom hem fick hon lägga sig i badet medans jag åkte iväg och hämtade mat som jag dukade upp så vackert hemma tills hon klev upp ur badet, avnjöt en härlig middag för att sen bjuda på en härlig massage.

De är väl nått man kan skryta över eller? 😉

Sen kom söndag och de var som en tomtearmé hemma hos oss, massa trevligt folk var förbi och grattade henne…mycket trevligt.

Så idag är jag rätt slut och kommer nog att kasta mig på soffan så fort jag kommer hem från jobbet.

Kram Kram.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.